Neapărați …

Băi, frate … m-am simțit super limitat necunoscând exemplarul care s-a măritat în w/end. Vin de la muncă, îmi scot pantofii, dau drumul la tv … jale, Delia a intrat în lift. Și Răzvan … Rămân nedumerit … Cine-i Delia? Răzvan a intrat în Delia sau în lift și el? Delia și Răzvan stau într-un apartament de lux … Mamă, dar ce veste, dar ce veste. Cred că ăștia stau în singurul apartament de lux din galaxie … Și totuși … Cine-i Delia?

Pun Mac-ul să caute pe Delia … cântăreață. Acum îmi aduc aminte de ea … Acu’ vreo câțiva ani, strângeam tineretu’ democrat la o ședință dansantă, într-un club razna, nu mai știu … chemaserăm noi Paraziții, parcă … de, eram în campanie și revoluționari … lucrurile trebuiau schimbate, că nu se mai putea … s-au schimbat într-un final, odată cu mine care din deputat am ajuns lache … În fine, pân’ să intre supărații ăia … deci până la șou, intră val vârtej o chestie puțin mai înaltă ca noptiera, destul de curbată-n picioare, cu pretenții că ar trebui recunoscută. N-a fost. A plecat … Acum dau de ea în sufrageria mea. Stă într-un apartament de lux. A, dar asta este chiar senzațional … Dau pe youtube … i-auzi, se exprimă chiar și live. Uite, a cântat la Fetești, la Drobeta Turnu Severin … Ia uite-o și cu Florin Salam … Bun, bun. Își merită locul la știri … cu prisosință.

Mă întreb dacă oamenii ăștia care fac playlist-ul la televiziuni realizează în ce penibil ne coboară … ce tembeloizi creează … ce profil de telespectator au fabricat … ce așteptări îi formează românului ăla care belește ochii-n televizor … Nasol. Iar rezultatele acestui proces continuu de sabotaj intelectual îl vezi esprimându-se pregnant … Am intrat aseară într-un bar, cu înc-o familie eram, să mănânce fetele o prăjitură … Numai adolescenți, eu cu Adriana eram singurii nefumători din stabiliment. Fete de 15 – 16 ani, date cu structurat pe față … măcar 3, 4 siliconate deși minore … îmbrăcate fără absolut nicio noimă … cizme, platforme cu toc de doișpe … cu absolut orice ca să nu se simtă comod … false, vorbind tare cu am decât-uri și profu’ care l-am avut … Azi, la deschiderea anului școlar, cam la fel … șifonieru’ căzut pe ele, arătând ca pațachinele … niște mici Delii … despre ce vorbim aici … ia uite ce zice-o idioată la teveu, în prime time  … e prima zi de școală … nu trebie să fim neapărați în uniformă … Așa, așa. Neapărați … Suntem neapărați de tine și de ăi ca tine, cretină mică ce ești …

Și cred că e doar începutul …

Anunțuri

6 gânduri despre “Neapărați …

  1. Lasa, bre. Ajunge euro-parlamentar. Hai, succesuri… 🙂

    P.S. Ai grija cu subiecte d-astea. Cine stie pe cine mai superi si afli si ca ai coordonat si vama din vest. 😉

      1. Intr-un anume sens, chiar e de ras. Dar, pentru tine, un râs mânzesc. Printre dinti. Asa cum a fost si pentru noi.

  2. M-am uitat si eu la televizor la mama. Trei minute. Fara sonor, sa nu ma deranjeze mixtura de romana-engleza de balta care a ajuns limba noastra…
    Dupa aia m-am dus sa ma plimb pe strada prin Constanta. Mai bine vad catei vagabonzi decat sa ma uit la patzachinele de la stiri.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s